Doel
De expeditiedeelnemers door middel van de meest geschikte voeding zo gezond mogelijk houden.
Afbakening
Dit project heeft alleen betrekking op de voedselvoorraad van de expeditiedeelnemers, en niet die van de gids en dragers.
Projectleden
- Sylvia van Ommering - Projectleider
- Werner de Jong - Adviseur
- Peter Wiel - Financier
Resultaat
Na afloop van dit project zijn de volgende resultaten bereikt;
- Er is voor alle expeditiedeelnemers een menu voor de duur van de tocht samengesteld.
- Dit menu heeft de instemming van alle deelnemers en is afgestemd op de zwaarte van de tocht en de behoeften van de deelnemers.
- De hiervoor benodigde ingredi�nten zijn ingekocht.
Mijlpalen
- Er is een conceptmenu samengesteld.
- Het conceptmenu wordt (eventueel in aangepaste vorm) omgezet in het definitieve menu nadat de expeditiedeelnemers het conceptmenu aangevuld/aangepast hebben in overeenstemming met hun individuele wensen.
- De ingredi�nten worden ingekocht.
Kosten
De geschatte kosten per persoon bedragen ongeveer � 130,00.