The Spiff Mountaineering logo

Aconcagua voedsel

Doel

De expeditiedeelnemers door middel van de meest geschikte voeding zo gezond mogelijk houden.

Afbakening

Dit project heeft alleen betrekking op de voedselvoorraad van de expeditiedeelnemers, en niet die van de gids en dragers.

Projectleden

  • Sylvia van Ommering - Projectleider
  • Werner de Jong - Adviseur
  • Peter Wiel - Financier

Resultaat

Na afloop van dit project zijn de volgende resultaten bereikt;
  • Er is voor alle expeditiedeelnemers een menu voor de duur van de tocht samengesteld.
  • Dit menu heeft de instemming van alle deelnemers en is afgestemd op de zwaarte van de tocht en de behoeften van de deelnemers.
  • De hiervoor benodigde ingrediënten zijn ingekocht.

Mijlpalen

  • Er is een conceptmenu samengesteld.
  • Het conceptmenu wordt (eventueel in aangepaste vorm) omgezet in het definitieve menu nadat de expeditiedeelnemers het conceptmenu aangevuld/aangepast hebben in overeenstemming met hun individuele wensen.
  • De ingrediënten worden ingekocht.

Kosten

De geschatte kosten per persoon bedragen ongeveer € 130,00.

Keuzemenu

Lezingen wegens succes geprolongeerd; Op verschillende bijeenkomsten van sponsors heeft Spiff Mountaineering lezingen "op maat" gegeven over de wijze waarop project-management bij ons wordt toegepast en over de analogie van alpinisme en HR-vraagstukken. Neem contact met ons op voor meer informatie!